Trening og røntgen

leave a comment »

Endelig begynner det å tine litt rundt om kring og vi har bare flekker å trene bruks på. I går kveld heiv vi oss rundt og dro og trente feltsøk. Jeg synes feltsøk er kjempekjekt, og gledet meg til å begynne innlæring med «barna». Vi tråkket opp en korridor 50 meter ut og noen meter bred. Begynte med Aron, og han fikk se en figurant som lekte med gjenstandene ute i feltet før han ble sluppet. Aron skjønte ikke bæret og ble helt opphengt i denne figuranten. Nå var dette også beste mennesket i hele verden i følge Aron, hans all time favoritt figurant, så det var vel en noe dårlig ide i utgangspunktet. 😛 Vi byttet om på det, så Aron ble holdt igjen mens jeg selv gikk ut i feltet. Når han da ble sluppet så var det rett ut og han fant fort gjenstandene. Andre økt for Aron var kjempebra, han fikk igjen påvirkning før første gjenstand og hentet 2 gjenstander veldig kjapt inn. Avleveringer har vi litt igjen på, men de var ikke så gærne mtp hvor lite vi har trent på det.

Flis fikk komme ut etterpå, og vi gjorde det samme med henne. Hun hadde god fokus og slo utrolig bra på gjenstandene, virkelig et naturtalent. Avleveringene derimot, det snakker vi ikke høyt om, hehe. Hun kommer nesten helt inn så hiver hun seg ned i lyngen og ruller rundt med gjenstanden. Jaja, man kan vel ikke få alt første gangen. 😛 Andre økt var også veldig veldig bra. Påvirkning før første gjenstand, og hun hentet 3 gjenstander superkjapt.

Ida fikk også to økter. Hun er noget rusten og har slett ikke trent mye feltsøk i sitt liv. Hun var en del utenfor feltet, og det kan jeg nok bare skylde meg selv da hun får lete mye etter leker etc ellers hvor det ikke er tråkket. Her må hundefører skjerpe seg litt, så lærer hun nok kjapt at det ikke er noe der det ikke er tråkket. Ellers bra, hun fant alle 4 gjenstander, men det tok litt lengre tid i og med at hun ikke holdt seg innenfor feltet.

Prelude var også med og trente, og hun gjorde en kjempefin jobb hun også. Veldig utholden i søket og slo fint på gjenstandene.

Ellers så har Minuet «Tesla» blitt røntget og bildene av hofter og albuer er avlest av NKK. Dessverre så fant veterinær en bitteliten påleiring i ryggen, men vi håper at det ikke utvikler seg for fort med forebygging etc. Minuet har per i dag ingen symptomer på dette heldigvis. Ellers var resten perfekt, og hun fikk A på albuer og A på hofter.

I dag ble Adagio «Aron» og Serenade «Flis» røntget, så nå er det bare å vente til HD/AA-bildene blir avlest av NKK. De fikk også hele ryggene sine røntget, og det var helt uten anmerkning på begge to. 🙂

Reklame

Written by Carina

5. mai 2014 kl. 13:52

Publisert i Feltsøk, NBF - bruks, Tester

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: