Litt oppdatering

leave a comment »

A-kullet er snart 4 mnd gamle. De har begynt å få nye tenner, skifte pels og nå er de lange stankelbein. *ler* Det virker som det går bra med de som har flyttet, jeg skal oppdatere mer om de om litt. Har bla mange fine bilder av Cantata, et par bilder av Prelude samt bilder og video av Sonata. Har fortsatt 3 tisper til salgs, så jeg håper de kan få seg gode hjem snart. Tiden går stort sett til disse valpene, de skal jo få oppleve ting på egen hånd og det tar tid når en har flere. Har hatt de med på flere forskjellige steder hvor de har måttet klatre på ustø og glatte underlag, i høyden osv. De har fått være med på trening og blitt tatt ut en og en, blitt lekt med. Noen av de har fått gått sine første spor. Alle har også vært et par runder i sentrum på egenhånd. Skulle selvsagt ønske jeg hadde bedre tid til egen valp og hans utvikling treningsmessig, men man må jo bare gjøre det beste ut av det.

Poden er fortsatt verdens herligste fyr, og han vet selv at han er kul. 😛 Han er ganske glad i mamman sin allerede, og vet godt hvem han hører hjemme hos. Han er full av meninger, samtidig så trivelig og sosial. Kjempefornøyd med han så langt. Jeg ble forøvrig aldri helt fortrolig med å kalle ham Adagio, det ble litt for mange stavelser. Det er bestemt at han skal hete Aron, som betyr lysbringer. For det er han.

Nytt bilde av Aron:

Ellers skal jeg prøve å få skrevet noen linjer i bloggen nå og da, har en del bilder av valpene som ikke har blitt vist samt at jeg og Ida såvidt har begynt å trene litt igjen. Har også tatt litt film av hver valp som jeg håper å få lagt ut så snart som mulig. Er den tiden som ikke helt strekker til om dagen. God helg!

Reklame

Written by Carina

14. juli 2013 kl. 15:27

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: